Campaign Manager

Junior Campaign Manager

Findson växer och söker nu efter en stjärna som vill ta sig an rollen som Campaign Manager. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att skapa, underhålla och på ett datadrivet tillvägagångssätt optimera våra kunders kampanjer i ett flertal digitala kanaler.

Vi ser gärna att du har en utbildning inom marknadsföring och/eller kan påvisa relevanta färdigheter inom exempelvis Google Ads eller Facebook Ads. Även kunskaper inom WordPress-administration är meriterande.

Rollen riktar sig till dig med grundläggande kunskaper som vill lära dig mycket på kort tid. Vid anställning tilldelas du en handledare så att du med tiden ska växa in i rollen och därmed få ökat ansvar.

Findson är ett ungt och växande företag vilket öppnar upp för stor variation av arbetsuppgifter samt möjligheter att forma din framtida roll i företaget. Vi tror på frihet under ansvar för att varje medarbetare ska trivas och uppnå sin högsta potential.

Startdatum och lön enligt överenskommelse.

Låter det intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan eller slå en signal till Måns på 073-071 94 38 om du har några frågor.

Findson