Är du en Finder?

Att jobba på Findson

Vi är säkra på att medarbetare som har kul, utvecklas och känner stor delaktighet är nyckeln till ett företags framgång. För att uppnå detta vill vi ge alla friheten att jobba på det sätt som passar dem bäst och möjligheten att utvecklas inom de områden de föredrar. Vårt interna mål är att leverera exceptionella lösningar till våra kunder genom att slå ihop våra olika kompetenser, erfarenheter och sätt att vara. Vi tror på styrkan i ett lag bestående av olika sorters människor som arbetar mot ett gemensamt mål. Vi vill ge dig stor frihet samtidigt som du har tryggheten i att vara anställd. Om du blir en del av Findson är du med andra ord en kompetent person och har därför friheten att i hög grad själv avgöra var, när och hur du jobbar.

network

Affärsidé & vision

Ett stort intresse för teknik, marknadsföring och entreprenörskap var fröet till Findson som idag levererar exceptionella lösningar inom digital analys, datadriven marknadsföring, konverteringsoptimering och utveckling. Vår affärsidé är att leverera lösningar som gör att våra kunder ska känna sig trygga i att deras digitala närvaro är och förblir optimerad. Vår vision är att göra det enkelt för organisationer att ständigt hålla sig i framkant och dra nytta av alla digitala möjligheter som framtiden erbjuder.

Vi vill inte lista personliga egenskaper när vi söker medarbetare, vi litar istället på ditt omdöme, med andra ord, gillar du det vi gör? Tror du på vår vision? Vill du vara delaktig i att göra Findson ännu bättre? Tveka i så fall inte att kontakta oss via någon av annonserna eller direkt genom valfri kanal!

Karriär

Lediga tjänster

Findson