Campaign Manager

Om Findson

Findson är en digital byrå med kontor i centrala Jönköping. Vi är ett ungt och växande företag som idag består av 5 personer – som planerar att bli betydligt fler. Vårt mål är att skapa framgång och tillväxt tillsammans med våra kunder genom att leverera exceptionella lösningar inom digital marknadsföring och utveckling.

Vår strävan är att samla branschens mest kompetenta personer inom våra väggar. Vi tror även att personalutveckling fungerar som bäst när varje individ ges stor frihet och långtgående självstyre. Därför vill vi att alla på Findson ska känna att de kan utvecklas inom företaget och har valmöjligheter vad gäller arbetsuppgifter.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Campaign Manager kommer du i huvudsak att skapa, underhålla och optimera våra kunders kampanjer på framförallt Facebook Ads och Google Ads men även i andra digitala kanaler. Målet med kampanjerna kan vara alltifrån leadsgenerering och försäljning på en e-handel till varumärkesmedvetenhet och målgruppsinteraktion. Ditt jobb blir att uppnå de målen.

Då vi ständigt växer finns även stora möjligheter till variation och att forma din framtida roll på företaget.

Vem letar vi efter?

För oss på Findson är kvalitet och lyhördhet mot kund mycket viktigt. Därför ser vi gärna att du som person är kreativ, lösningsorienterad, har känsla för detaljer och är beredd att ge det där lilla extra för att uppnå högt satta mål tillsammans med oss.

Arbetet ställer även krav på din analytiska förmåga och att du gillar att tänka självständigt. Då varje kund, produkt och situation är unik finns det ingen färdig mall för hur du ska gå tillväga för att uppnå målen, därför måste du gilla att testa nya idéer och utvärdera dessa.

För att bli bra på något måste man dessutom tycka att det är kul. Därför tycker du givetvis att det är intressant att sätta dig in i olika verksamheter, produkter och tjänster så att du kan bidra till framgång för våra kunder.

Följande är meriterande

  • Erfarenhet av Facebook Ads
  • Erfarenhet av Google Ads
  • Erfarenhet av copywriting
  • Relevant utbildning inom marknadsföring

Om anställningen

Lön: Enl. ö.k.
Tillträde: Enl. ö.k.
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Jönköping

Låter detta intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan eller slå en signal till Filip på 073-625 06 44 om du har några frågor. Urvalsprocessen sker löpande.


Findson